Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- با آغاز سال تحصیلی متفاوت قیمت گوشی و لپ‌تاب روند صعودی در پیش گرفته و گرانی‌هایی که هم برای معلم و هم برای دانش آموزان و اولیا دردسرهایی ایجاد کرده و در برخی مناطق روستایی که توان خرید گوشی پیشرفته نیست خطر ترک تحصیل پیش بینی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، همه چیز با آمدن کرونا تغیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تا قبل از آمدن این ویروس ناخوانده دانش‌آموزان با حضور در کلاس درس از آموزش حضوری بهره می‌گرفتند اما از وقتی کرونا آمده است شرایط ادامه تحصیل سخت شده است.

دغدغه‌های دانش ‌آموزان و والدین برای تامین لوازم الکترونیکی مورد نیاز از جمله تلفن همراه پیشرفته، تبلت و لپ تاپ بیشتر از گذشته شده و آن چه این روزها مانع و سد بزرگی برای تامین این وسایل و برخورداری از آموزش مجازی است گرانی افسار گسیخته و تغییر قیمت لحظه‌ای این ابزار ارتباطی است.

یکی از والدین دانش آموزان نقاط مرزی خراسان جنوبی که معتقد است همه درامد زندگیمان از محل فروش محصولات کشاورزی است و در سال‌های خشکسالی درآمد آنچنانی نداریم چه برسد تا اینکه بتوانیم گوشی گران برای فرزندان خود بخریم گفت: در نقاط روستایی و مرزی زندگی می‌کنیم سرمان از گوشی پیشرفته در نمی‌آید وقتی برای گرفتن گوشی به شهر مراجعه کردیم گفتن باید حداقل 4 میلیون تومان هزینه کنید و این مبلغ برای ما خیلی زیاد است.

دردسرهای ناتمام کرونا؛ 14 هزار دانش‌آموز گلستانی در معرض ترک تحصیل قرار دارنداینترنت "شاد" رایگان بود/کرونا ترک تحصیل دانش‌آموزان را افزایش می‌دهدفقر مالی مهمترین دلیل ترک تحصیل 6605 دانش‌آموز استان کرمان است

یکی دیگر از  والدین دانش اموز نیز با بیان اینکه خرید یک گوشی هوشمند و چند دفتر و خودکار سه میلیون تومان می‌شود بیان کرد: حقوق ماهیانه‌ام دو میلیون تومان است و با گرانی مایحتاج زندگی و اجاره بهای مسکن چگونه می‌توانم زمینه تحصیل فرزندم را فراهم کنم؟ دو فرزند محصل دارم که خودتان حساب کنید باید چقدر هزینه کنم.

در کنار همه این مسائل گران بودن بسته‌های اینترنتی که حتی برای یک خانواده معمولی و متوسط جامعه نیز هزینه زیادی به همراه دارد، نیز مزید بر علت شده و به‌صورت طبیعی برای خانواده‌های محروم و مستضعف جامعه مشکل‌ساز شده است.

یکی دیگر از والدین بیرجندی گفت: تدریس حضوری معلم هم بسیار با سرعت انجام می‌شود و فرزندم گلایه دارد که هنوز درس را یاد نگرفته‌ایم درس بعدی تدریس می‌شود.

یکی از معلمانی که در روستاهای استان مشغول کار آموزش است با گلایه از افزایش قیمت لپ تاپ به خبرنگار تسنیم گفت: گرانی‌ها در بازار موبایل و لپ تاپ نه تنها برای دانش آموزان بلکه برای ما معلمان مشکل است چرا که باید هم حضوری کلاسهای درس را برگزار کنیم و هم با درست کردن کلیپ در سامانه شاد برای دانش اموزان اقدام به آموزش کنیم و با این گرانی‌ها در بازار موبایل و لپ تاپ کار را برای معلمان هم سخت کرده است.

یک فروشنده موبایل و لپ تاپ نیز با بیان اینکه قیمت تبلت به صورت روزانه در حال تغییر است گفت: افزایش قیمتها در بازار تلفن همراه  هم دیده می‌شود.

وی اظهار داشت: از 15 شهریورماه تا کنون لپ تاپ هم روند افزایشی داشته آن طور که لپ تاپی که تا قبل از این با قیمت 8 میلیون تومان فروخته می‌شد حال به 22 میلیون تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه تلفن همراه و لوازم الکترونیک نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم ضمن تایید افزایش قیمت موبایل و لپ تاب گفت: از 15 شهریورماه تاکنون شاهد افزایش 50 درصدی قیمت گوشی موبایل بوده‌ایم.

موسوی افزود: قیمت تلفن همراه و لپ تاپ در نواسان است اما از زمان بازگشایی مدارس تاکنون روند صعودی به خود گرفته است.

انتهای پیام/254

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیون تومان دانش آموزان تلفن همراه ترک تحصیل لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند

مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران از تحصیل ۴۵ درصد از دانش‌آموزان استان در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسین کمالی در نشست خبری با محوریت گرامیداشت هفته معلم با اشاره به جایگاه علم و عالم، اظهار داشت: تکریم و تجلیل از مقام ارزنده معلم که نقش اثرگذاری در حوزه تربیت سرمایه اجتماعی دارند به عنوان یک فرهنگ و تکلیف باید مورد توجه قرار گیرد. 

وی با اشاره به سخن رئیس جمهور در دیدار با معلمان که ایران قوی در گرو مدرسه قوی و قدرتمند است، افزود: با توجه به اینکه همه ساله شیوه‌نامه از سوی وزارتخانه جهت تقدیر از مقام معلم ارسال می‌شود، امسال هم 98 معلم نمونه در سطح استان انتخاب شد و 9 معلم هم به مرحله کشور راه یافتند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه موضوع تکریم معلمان منحصر به مدرسه نمی‌شود، افزود: همه مسئولان در سطح استان به نحوی خودشان را به تقدیر از مقام معلم تکلیف کردند و با تاکید استاندار برای اولین بار مراسم تکریم و تجلیل مقام معلم به‌صورت مشترک با دانشگاهیان در هفته آینده با حضور مسئولان ملی برگزار می‌شود.

کمالی با اشاره به برگزاری آزمون‌های استخدامی و جذب نهایی دو هزار و 400 معلم در آموزش و پرورش استان، گفت: در حال حاضر با چالش و کمبود نیروی انسانی روبرو نیستیم و مسأله کمبود معلم را نخواهیم داشت و همچنین 600 نفر سهمیه برای جذب نیروهای خدماتی در استان داریم.

وی با اشاره به کیفیت بخشی به مقوله آموزش گفت: تمام تلاش این است که میانگین نمرات دروس مختلف در پایه های تحصیلی استان ارتقا ببخشیم و به سمت رشد کیفیت آموزش با ارتقای میانگین نمرات هستیم. 

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه استان مازندران جزو 10 استان برتر کشور در کنکور است افزود: در  جذب پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها نیز رتبه دوم را داریم که در رده سبز میانه یا استان مناسب قرار دارد و این نشانه تمایل مازندرانی‌ها به ادامه تحصیل است .

کمالی با بیان اینکه به دنبال گسترش رشته‌های فنی و حرفه‌ای در استان هستیم اعلام کرد: 45 درصد از دانش آموزان مازندران در گروه‌های  فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند که این رقم تا پایان برنامه هفتم باید به 56 درصد برسد و بدون شک با رشد رشته های فنی و حرفه‌ای ، میزان بیکاری هم کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: از سوی دولت سیزدهم  60 میلیارد تومان برای خرید تجهیزات در هنرستان‌های استان  تخصیص داده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • رتبه نخست سطح زیر کشت طلای معطر به سربیشه رسید
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم